Gość Tomek Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam mam 17 lat jestem chłopakiem 3 tygodnie temu zostalem kopniety w krocze od tego czasu odczuwalem dziwne bole nie mialem problemu z oddawaniem moczu ani z wytryskiem a teraz oczuwam dziwne bóle jąder, brzucha po obydwu stronach i piesczenie w srodku penisa mam klopty z oddawaniem moczu musze sie wysilic aby oddac mocz mam tez problem z wytryskiem jest on troche spuzniony i nie jest tak duzo spermy jak bylo dawniej i jeszcze jedno moje jadra wygladaja jakby byly mniejsze nie wiem co zrobic i gdzie sie udac z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drx Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Koniecznie do urologa. Konieczne dokładne badanie urologiczne i nie ma tu wstydu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi