Gość Monika Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam. Miałam wycinany wyrostek robaczkowy w maju 2008 roku. Lekarze po operacji powiedzieli, iż przy otwieraniu mojego ciała wyrostek powoli rozlewał się. Przed operacją ćwiczyłam dużo, później w ogóle. Kilka miesięcy temu znowu powróciłam z cwiczeniami jednak po jakimś czasie ustąpiłam z innych powodów zdrowotnych. Od kilku tygodni ponownie wykonuje takie ćwiczenia, jednak odczuwam ból, uciskający mnie w miejscu rany. Nie dzieje się to w samym momencie ćwiczeń, jednak po ich zakończeniu. Czy to może być przepuklina lub coś poważniejszego? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 To może być przepuklina pooperacyjna lub obecność zrostów. Aby to potwierdzić powinien zbadać Panią lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi