Gość Eliasz Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam. Mam 16 lat. 1 Września miałem wycięty wyrostek robaczkowy. Lekarze mi powiedzieli że był już bardzo brzydki. Miałem wyrostek zgorzelinowy z zapaleniem otrzewnem i stanem zapalnym. Leżałem 8 dni w szpitalu (po 4-5 dniach stal zapalny mi minął) Czuję się już dobrze. Rana mnie nie boli. Lecz chciałbym się dowiedzieć, czy już mogę a) grać *Ostro* w piłkę nożną b) jeździć na basen c) biegać itp itd... Jak jeszcze nie, to kiedy już mógłbym to uprawiać Z Góry dziękuje. Eliasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Aby uniknąć przepukliny pooperacyjnej najlepiej z większym wysiłkiem poczekać około 5-6 miesięcy od zabiegu, jeśli zabieg wykonano nielaparoskopowo. Na basen można niedługo zacząć chodzić, ale raczej dla relaksu niż większego wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eliasz Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Rana ma ok. 7.25 cm długości... Czyli piłke na 5-6 miesięcy moge sobie wybić z głowy ? (tzn. mecze itp itd.) A na treningi kiedy bym mógł zacząć chodzić ( w sesie 15 minut meczu na hali *hala jest mała* lub jakies biegi itp itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STARYWYGA Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 niestety można dostać przepukliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi