Gość Angelina Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam serdecznie! Od dłuzszego czasu odczuwam silne bóle brzucha. Mam wymioty,biegunki na przemian z zaparciami i podwyżwszoną temperaturę. Cztery lata temu miałam robioną gastroskopię,która wykazała,że mam refluks i przepuklinę rozworu przełykowego. Dlatego myślałam ,że moje dolegliwości są normą. Zgaga,uczucie pełności w brzuchu . Niestety zrobiłam USG jamy brzusznej,które wykazało,że mam polipa o śr.7mm. Mam pytanie czy te dolegliwości świadczą o jakiejś chorobie i jak można to leczyć. Właśnie czekam na operację na kręgosłup,neurochirurg szuka przyczyny podwyższonej temperatury,czy ten polip może być oznaką tej gorączki,która wynosi nawet do 38.6. Dodam jeszcze,że robiąc badania mam podwyższone TSH. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi