Gość Wojtek lat 22 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Mam pytanie nie dawno w koncju zrobiłem badanie usg barku prawego wykazalo zerwanie wiezorostu barkowo obojczykowego 2 stopnia. Moje pyanie wiaze sie co mozna z tym robic czy to powazne byc moze jaka fizykoterapia byla by wskazana na taka dolegliwośc. Dodam ze powstaloto w wyniki ueraz z przez kiljkunastu miesiecy i w tym czasie było kilkakrotnie ponownie nadrywane. Bułbym bardzo wdzieczny za pomoc i wskazówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Najlepiej skonsultować się z ortopedą. Rehabilitacja może niewystarczać w tym wypadku i być może konieczny będzie zabieg naprawczy w obrębie barku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bark Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja mam zerwanie 3stopnia druty tz.zespolenie webera 1 mies. po operacji problem z rvszaniem po 3miesiacach mozesz zaczac rehab.po 6mies.wyciagaja druty i jest git pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi