Gość Filip Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 5 tyg temu miałem operacje wycięcie wyrostka. Wszystko ładnie się goi aczkolwiek od momentu zdjęcia szwów mam delikatny dość twardy wzgórek z twardym zgrubieniem pod skórą wzdłuż blizny..sama blizna ładnie się goi. Ostatnio (2 dni) trochę przesadziłem z wysiłkiem i trochę mnie pobolewa w miejscu blizny.Jestem osobą bardzo chudą..czy to mogą być wewnętrzne szwy pooperacyjne czy raczej przepuklina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Jeśli zabieg wykonany był metodą klasyczną (otwartą, nie laparoskopową) to na wysiłek jeszcze za wcześnie. Możliwe, że nabawił się Pan przepukliny pooperacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi