Gość Oliwia Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Co to może być .Szczypie mnie w gardle i swędzi przełyk i żołądek.Jest to dziwne uczucie bo aż zbiera mi się na wymioty .Co jest tego przyczyna.Bardzo się martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Mogą to być objawy choroby refluksowej i stanu zapalnego. Aby to jednak powtwierdzić pownien zbadać Panią lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwia Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Czy to znaczy że stan zapalny się goi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 może początki anginy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 mnie również swędzi żołądek.zrobiłam gastroskopie i wyszło zapalenie błony śluzowej żołąka[antrum] oraz przepuklina rozworu przełyku.Radze zrobic gastroskopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi