Gość Adam M. Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witam Pana, mam 33 lata i od pół roku wiem o żylakach powrózka nasiennego w moich jądrach. Są one na dziś kwalifikowane do operacji, w stopniu między 2 a 3. Do tego mam małą ilośc plemników aktywnych. Od czerwca leczęsie u androloga, przyjmuję leki: detralex i zincteral, ostatnio też 6 porcji zastrzyków pregnylu. Ponadto doszedł stan zapalny nasienia, który już powoli ustępuje. Z koleji z innego zródła wiem, że moja prawa nerka nie pracuje właściwie, może zahamowuje przepływ krwi? Zatem: czy juz w najbliższym półroczu decydowac sie na operacje żylaków i jak wówczas przedstwiaja sie szanse na polepszenie nasienia? I gdzie w Warszawie są dobre oddziały andrologiczne do takiego zabiegu? Pozdrawiam, A.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Żylaki powrózka nasiennego będą pogarszać jakość nasienia. Operacja może odwrócić ten proces ale nie daje 100% gwarancji. W Warszawie: Szpial MSWiA, szpital na Lindleya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkcm7 Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 A jakie szpitale jeszcze wchodzą w role w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Adamie a tego pregnylu jak często i jakie ilości ile mg 1500 czy 5000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi