Gość Małgoś Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Gastritis. chronica gradu magno partim activa cum haemorrhagiae punctatae et metaplasia intestinalis focalis. Nacieki limfocytarne z tworzeniem grudek chłonnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Oznacza to Zapalenie żołądka przewlekłe dużego stopnia częściowo aktywne z punktowym krawieniem i ogniskową metaplazją jelitową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malgoś Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 A proszę mi powiedzieć jak to sie leczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgos Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Czy te *Nacieki limfocytarne z tworzeniem grudek chłonnych* to ten stan zapalny czy co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tak, to również wynik stanu zapalnego. Musi Pani z tym wynikiem udać się do lekarza prowadzącego, który zastosuje farmakoterapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja mam wynik badan taki Gastritis chronica cum haemorrhagiae punctatae. prosze o przetlumaczenie z gory bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi