Gość Kamil 17 lat Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam. Jakis tydzien temu wybralem sie do lekarza rodzinnego gdyz bolaly mnie plecy (nad pośladkami) lekarz stwierdzil ze sie przedźwigalem.Przepisal mi Apo-Napro. Przyznaje iz ból ustapil. Dzis podczas chodzenia boli mnie prawa czesc brzucha nad żebrami i czesto odczowam dziwny posmak w ustach (tak jakby wydobywal sie ze zrodka, moze żołądka). Martwie sie tym i chcialbym znac opinie co moze mi dolegac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Warto poprosić lekarza o skierowanie na badanie usg jamy brzusznej. Być może to objawy kamicy pęcherzykowej lub choroby refluksowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil 17 lat Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 zapomnialem dodac ze jakies 2 tygodnie temu mialem robione kontrolne badanie USG gdyz okolo 4 miesiecy temu chorowalem na mononukleoze zakazna, wyniki badania byly dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi