Gość Sylwia 24 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam! minął rok od mojego zabiegu. Miałam usunięte kamienie z woreczka żółciowego za pomocą laparoskopii. Wcześniej nie paliłam papierosów teraz zaczęłam i czasem odczuwam ból w prawym barku. czy to jest związane z paleniem? teraz już zaprzestałam palenia i ból zniknął. Dodam jeszcze że przy oddechu odczuwałam tak jak powietrze przechodzi przez gardło, a później właśnie to kłucie w barku . Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Takie dolegliwości mogą wynikać ze zmian w obrębie stawu barkowego i obojczykowego, szczytu płuca lub być bólem przeniesionym, czyli z innej okolicy ciała a objawiającym się w obrębie barku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek 19 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Od wczoraj mam taki sam ból, jest coraz gorzej, przy głębokim wdechu czuje jak boli mnie całe prawe płuco zwłaszcza u spodu i czuję mocny ucisk na prawy obojczyk, a do tego ból w barku jest nieprzerwany i nie ma nawet pozycji by przestał boleć. Dodam, że choruję na zakrzepice lewej nogi od 6 lat, ale byłem na badaniach USG tydzień wcześniej i wszystko (poza lewą nogą) było czyste. Więc co to może być? P.S. Nigdy nie paliłem, ani nie miałem zabiegu chirurgicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi