Gość Aga 31 lat Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Od kilku dni mam na prawej ręce - między nadgarstkiem i łokciem zgrubienie. Jest ono twarde, tak jakby na kości nie przesuwa się pod skórą. Jest wielkości około 1 cm i ma jajowaty kształt. Czasem odczuwam lekki ból gdy np. potrząsnę ręką. Czasem odczuwam też lekkie mrowienie palców u rąk.Dodam, że coś podobnego miałam 6 lat temu w tym samym miejscu. Wtedy w ciągu jednej nocy pojawił mi się na ręce dokładnie w tym miejscu co teraz guzek - skóra na nim była zaczerwieniona i opuchnięta i bardzo bolało pod dotykiem. Po kilku dniach zaczerwienienie i opuchlizna zeszły ale pozostał niebolesny guzek. Poszłam do lekarza, skierowano mnie na szczegółowe badania krwi. Zanim dostałam wyniki guzek znikną ( wyniki były w porządku) i na tym się to wtedy skończyło. Teraz problem powrócił kilka dni temu, ale już be zaczerwienienia i opuchlizny. Co to może być? Bardzo się tym denerwuję. Proszę o chociaż przybliżoną diagnozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 To może być ganglion. Może Pani udać się do chirurga na konsultację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi