Gość agata Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Od pzedwczoraj boli mnie brzuch po prawej stronie,ciezko opisac mi umiejscowienie ale mam wrazenie ze czasem w podbrzuszu a czasem na wysokoscii nerek, trochę z boku tułowia, boli jak podnoszę prawą nogę, chodzę, niosę coś cięższego, jak leżę, za to nie boli jak dociskam ręką te całe miejsce. szis wieczor praktycznie caly czas leze, czy to moze byc wyrostek robaczkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 O tym powinien zadecydować chirurg po przeprowadzeniu badania palpacyjnego, krwi i usg jamy brzucha. Jeśli objawy się nasilą proszę zgłosić się na Izbę Przyjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwonka Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 wydaje mi się że nistety to jest wyrostek ale o tym powinien zdecydować lekarz chirurgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Od ponad tygodnia odczywam bol w prawej, dolnej czesci brzucha, niedaleko pepka, blizej biodra. Po nacisnieciu w tym miejscu odczywam lekki bol. Czasem odzcuwam tez bol w innych miejscach: wyzej, nizej, czy bardziej z boku. Nie mam nudnosci, jem normalnie, nie mam biegunki, nie boli mnie podczas podnoszenia prawej nogi do pionu itp. Mam jedynie podwyzszona temperature ale mysle ze moze ona byc wynikiem lekkiego przeziebienia, bo boli mnie gardlo. Wczoraj mialem robione badania krwi i niby nic w nich nie wyszlo, ale czy moga one w zupelnosci wykluczyc zapalenie czy tez pojsc jeszcze na usg? Chcialbym upewnic sie na 100% ze to nei wyrostek. Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Od 4 dni boli mnie brzuch po prawej stronie nisko. Ból wystepuje czasem gdy naciskam na brzuch, chodze lub siedze. Nie wiem co to moze byc.. Podejzewam wyrostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 ja mam ten sam problem i mikt niewie co to jest przeszlam wszystkie badania od lekarza domowego az po ginekologa i nic i tak mnie odsylaja od lekarza do lekarza i wszyscy namnie patrza jak bym nie wiem z czym przyszla prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi