Gość kamilla Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Od 10 lat mam hemoroidy. Po porodzie pojawiło się ich znacznie więcej i są już w tak zaawansowanym stopniu, że nie chowają się do środka tylko kilka z nich stale jest na zewnątrz odbytu. Podczas oddawania stolca okolica zwieracza nabrzmiewa i dopiero po krótkiej chwili jest ok ale oczywiście takie wiszące nie wypełnione krwią hemoroidy zostają. Mimo tego bardzo podnieca mnie sex analny, lubimy się kochać z mężem w ten sposób, choć nie robimy tego często. Chwilkę po stosunku odczuwam minimalny ból (dyskomfort) ale to szybko ustępuje. Proszę odpowiedzieć, czy mimo, że nie czuję bólu a mam skłonności do hemoroidów to może ich przybyć, lub stać się coś gorszego? Niebawem zdecyduję się na jakąś metodę ich usunięcia ale czy po ich usunięciu (o ile nie będzie przeciw skazań) będę mogła kochać się jeszcze w ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Na pewno trzeba ustalić przyczynę powsawania hemoroidów w tym wypadku i zastanowić się nad zabiegiem ich usunięcia. Na pewno po zabiegu będzie Pani łatwiej funkcjonować w niektórych czynnościach niż obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość garbusa! Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 polecam zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi