Gość Kasia Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Dzień dobry. Mam 23 lata. Od ok 4 miesięcy mam bóle kregosłupa w odcinku krzyżowym. Otóż pojawiają się one wyłącznie wtedy kiedy leżę na wznak na twardym podłożu i próbuje się podnieść. Najdziwniejsze jest to, że z bólu nie jestem w stanie podnieść lewej nogi (leżąc na wznak), z prawą natomiast nie mam problemu. Czuję taki ból jak przy *przeskakiwaniu kości*, z tym, że dość silny. Mam wrażenie jakby któryś z kręgów przesunął się *gdzieś* i nie był w stanie spowrotem tam wskoczyć, za każdym razem obcierając się o inne kości. Bardzo mi to utrudnia życia. Chodzę na fitness i nie moge robić wielu ćwiczeń leżąc na plecach (brzuszki proste - owszem mogę, niestety inne cwiczenia z podniesionymi nogami okropnie bolą przy każdym ruchu - przeskoczeniu kości... Czy to czasowe? Czy warto robić prześwietlenie i zajmować czas taką głupotą (bolesna glupotą) lekarzowi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 witam ja mam dokładnie to samo jak podnosze lewą noge to czuje jak mi cos strzela w plecach byłem na nastawianiu kregów ale nic nie pomogło co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi