Gość qwe Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam, parę miesięcy temu lekarz stwierdził u mnie małe żylaki powrozka nasienngo. Towarzyszyl mi silny bol lewego jądra dlatego przepisal mi detralex. Bol prawie ustapil czasami wieczorem odczuwam dyskomfort. Ale w okolicach lewego najadrza wyczuwam cos w stylu malego guzka. Jest on jagby polaczony zylka z najadrzem i zmienia swoja wielkosc. Z reguly z rana jest mniejszy, czasami ledwo wyczuwalny, wieczorem bywa wiekszy, ale wydaje mi sie, ze nie przekracza 2mm. Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 To może być torbiel nasienna lub żylak. Najlepiej zgłosić to urologowi podczas kolejnej wizyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAGDALENA Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 tak zgadza się to jest torbiel nasienna. a zmienia swoją objętość po przez to ile nasienia 9plemików] tam się zatrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi