Gość Kasia Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Mam 39 lat nigdy nie mialam problemów z kolanami. W ostatnim czasie zauważylam, że jeżeli długo chodzę bolą mnie kolana i mięśnie nad kolanami strasznie puchną. Do momentu puchnięcia noga kolano mnie boli, jak już spuchnie to ból mija. Proszę o odpowiedź z czym może być taka dolegliwość związana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Trzeba z tym problemem udać się do ortopedy. Zapewne trzeba będzie wykonać RTG stawów kolanowych. Być może początek zmian zwyrodnieniowych w kolanach. Trudno odpowiedzieć bez badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edyta Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 mam to samo i nie wiem co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiola Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 ja man tak ze kolano mnie boli a jak corke poniose to szczypie w srodku mam tak juz ponad tydzien a takze zdazy sie ze mam cala noge minimalnie zapuchnieta i nie wiem czy isc do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi