Gość iwona marzec Kraków Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Mam bardzo dużą przepuklinę rozworu przełykowego proszę o pomoc jak leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Skoro przepuklina jest duża i objawowa najlepiej skonsultować się z chirurgiem ogólnym, gdyż podstawowym sposobem leczenia dużych przepuklin jest leczenie operacyjne. patrz: http://www.echirurgia.pl/przepukliny/przepuklina_rozworu_przelykowego.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trauda Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jestem po operacji Przepukliny rozworu przełykowego ,mineło 3 lata ,ale problem jeszcze został,refluks przełyku-Barett,zażywam tabl.omaprazolum ipantoprazolum,i nie pomaga,co 8 miesięcy mam endoskopowo pobrane wycinki z błan z metoplazmą,i nie ma poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi