Gość MAGDZIA Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 czy u starszej 91 letniej kobiety da sie wyleczyc raka żołodka jeśli wymiotowała krwio gesto i krwawiła z nosa w kale też była krew a kał byłczarny jest pod kroplówko miała trasfuzje krwi troche nowotwór jo zatakował niewiem czy operacje przezyje czy nie za pózno mój meil warszawianka20@o2.pl prosze odp mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Po tak lapidarnych informacjach jakie mi Pani przekazała trudno mi w jakikolwiek sposób rokować co do stanu zdrowia i możliwości leczenia operacyjnego pacjentki w tak zaawansowanym wieku. Najlepiej w takiej sprawie bezpośrednio porozmawiać z lekarzami prowadzącymi. Oczywiście leczy się nawet 91 latki operacyjnie z powodu raka żołądka, ale muszą to być pacjenci w dobrym stanie zdrowia, nie obciążeni poważnymi schorzeniami. W przypadku krwawienia z raka rokowania są bardzo złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi