Gość Julia Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Mam takie pytanko po 2 tygodniach od usuniecia wyrostka robaczkowego zrobiono mi usg i okazalo sie ze pod blizna pooperacyjna jest zbiornik plynu wielkosci 33x4.5mm moje pytanie co sie w takim przypadku robi? Czy bedzie konieczny kolejny zabieg...? Bylabym bardzo wdzieczna za odpowiedz. Dodam tylko ze jesli chodzi o sama rane i wyglad zewnetrzny to nie ma nic niepokojacego, na usg powiedziano mi jednak ze bardzo wolno sie goi to wszystko i ze juz powinno byc ok, a ja jednak odczuwam jeszcze bol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Taki zbiornik najlepiej nakłuć i opróżnić. Zbiornik pod skórą może rozpierać tkanki i powodować ból. Takie opróżnienie zbiornika może doprowadzić do ustąpienia dolegliwości. Trzeba z tym problemem iść do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi