Gość Krystian Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Witam niedawno wyleczylem zapalenia jadra. jadro powrocilo do normalnych rozmiarow ale pozostalo na nim takie zgrubienie z przodu( tz od strony penisa) podejzewam ze to jest najadrze. jest ono twarde i powiekszone wraz z (prowdopodobnie) nasieniowodem na krotkim odcinku. nie wiem co to moze byc nastepna wizyte mam za jakis czas a nie wiem czasem czy nie udac sie szybciej do lekaza. czy to moze byc jakies powiklanie po zapaleniu?? i czy mozna po zapaleniu uprawiac sex tak jak przeddtem czy trzeba zachowac wstrzemiezliwosc przez jakis okres ?? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Niestety taki stan jak powiększenie najądrza może być spowodowane stanem pozapalnym. Prawdopodobnie najądrze już nie wróci do prawidłowego kształtu i wielkości (zwłóknienia pozapalne). Ale najlepiej skontrolować to u urologa. Sex można uprawiać po najlepiej około 2-3 tygodniach od ustapienia stanu zapalnego jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystian Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 a jesli wczesniej zacznie sie uprawiac sex to czyms to grozi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Raczej nie powinno byc klopotów, ale może doprowadzić do nawrotu zapalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi