Gość jacek Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam wszystkich mam kilka pytan dotyczy kosci ramiennej.otoz zlamalem kosc ramienna z przemieszczeniem i chcialbym sie dowiedziec po jakim czasie od operacji mozna zaczac cwiczyc reke tzn jestem 3 tyg po operacji i chcialbym sie dowiedziec czy moge zaczac juz cwiczyc i czy jezeli cwiczenia beda intensywne to czy moze ulec uszkodzeniu zrost ktory juz tam powstal i czy po uszkodzeniu on znowu sie regeneruje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Nie może Pan sam ćwiczyć. O rodzaju ćwiczeń powinien zadecydować ortopeda, a ćwiczenia na początku dobrze,żeby były wykonywane pod kontrolą rehabilitanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 czy moglbys mi odpowiedziec jeszcze na temat zrostu?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Najczęściej pełny zrost to około 6-8 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi