Skocz do zawartości
eChirurgia
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość pump rider

Seks po zabiegu usunięcia stulejki

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pump rider
WItam:) w poniedzialek mam zabieg usunięcia stulejki i chcialem sie dowiedzec jadac tydzien pozniej na wakacje czy moge z moja dziewczyna nie uprawiac sexu tylko sie z nia bawic ona mi co najwyzej zrobila loda ale szczerze sie boje i nie wiem jak to bedzie bo lepiej nie ryzykowac ale ciagnie z drugiej strony i po jakim czasie mozna sie tak bawic o sexie nawet na razie nie myslimy tylko o takich mniejszych zachciankach? I czy kiedy po niej mam wrocic do normalnego zycia opalac sie biegac itd? Z gory dzieki za pomoc*)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość stapler
Seks delikatny dopiero po 2-3 tygodniach, kiedy rana zabliźni się. Czynności normalne, życiowe (np. bieganie, opalanie) po tygodniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Bartosz
Mam pytanie jak długo po zabiegu nie należy uprawiać seksu. 3 tygodnie temu miałem zabieg i nie wiem czy już mogę uprawiać seks? Jak długo po zabiegu nie można chodzić na basen.Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość stapler
Na basen można swobodnie już chodzić (czyli po około 2 tygodniach). Seks na razie delikatny po około 4 tygodniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dodano
Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość DEMBES
Przecież to jest dość indywidualne, ale z tego co wiem, lekarze mówią, że 3-4 tygodnie i większość osób może wrócić do całkowitej sprawności u mnie też tak było więc mogę to potwierdzić chyba po 3 tygodniach było ok. Gdyby ktoś był zainteresowany rozwiązaniem problemu - https://multiclinic.pl/wykonujemy/urologiczna-terapia-laserowa/laserowa-korekcja-stulejki/ bardzo sprawnie przeprowdzony cały zabieg od rejestracji po finalnie - ostatnią wizytę kontrolną dlatego jako pacjent mogę polecić Multiclinic Centrum Medyczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Karol

Stulejka jak wygląda, zdjęcia, leczenie =>>  mojachoroba.pl/choroby/stulejka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi