Gość grzes Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam. Mam 17 lat i problem. Mianowicie nie umiem ściągnąć napletka. Zrósł się tak jakby z członkiem. Taką cienką warstwą. Czy po stosunku to samo zejdzie? Czy można to samemu usunąć? Czy mogę mieć jakieś problemy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Musisz z tym problemem udać się do urologa. Może uda się urologowi, jeśli jest to niewielki zrost z żołędziem członka odprowadzić na stałe napletek. Jednak bardzo w to wątpię, gdyż zapewne masz już w pełni wykształconą stulejkę. Nie pomoże tu stosunek seksualny. Wręcz przeciwnie może dojść do uszkodzenia napletka, zabliźnienia drobnych ran urazowych i dużego zwężenia ujścia napletka. W przypadku stulejki podstawowym sposobem leczenia w Twoim wieku jest operacja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam12 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ja mam 14 lat a mam zrośniety napletek a boje się isć na operacje bo już raz miałem i to strasznie boli...jest jakiś spobob bym mogł mieć normalnego penisa? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nie wiem Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jak najszybciej udaj sie do lekarza, jezeli masz to co ja(przyrosniety napletek do zoledzi+za krotkie wedzidelko) to zabieg nie jest bolesny, czuc jedynie uklucia przy narkozie, a pozniej juz nic :) po zabiegu przez pierwsze pare dni moze bolec ale tabletki przeciwbolowe daja rade Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam12 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ok dziekuje ja rowniez pozdrawiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ja mam to samo co wy. mam 14 lat i lekarz każe mi czkeać. bo mi cos tam jeszcze nie odeszło do okoła żołędzia. nie wiem co mam robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiadom Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 ja mam przyrosniety nappletek do zoledzia ale rodzice o tym nie wiedza mam im powiedziec moje jadra tez nie rosna rak samo czlonek ?? co zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :[ Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Cześć. Jak mam tylko jak zciagam napletek to po lewej stronie mam zrosnieta skorke z zoledziem i nie wiem Mam nie wielkiego penisa moge to sam usunac czy jak ?? juz sam nie wiem co robic :/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość masakra:/ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja mam to samo co wy mam zrosnetego zoledzia z napletkiem :/ mam 15 lat rodzicom niechce mowic ... jakos sie wstydze .... mowiac o opereacji mowicie o obrzezaniu ?? *Ja tego niechce* :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Mam problem żołądz jest zrośnięty ze skórą w połowie nie jest a w drugiej tak próbowalem to zciągnąć podczas kompieli w gorącej wodzie ale sie niedalo gdy próbuje go zdjąć boli skóra dodam jeszcze że skórka do tego momentu schodzi normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam Mam 19 lat i od dołu chyba mam zrośnięty napletek. Jest tak jak by połączony na dole z żołędziem lecz nie jestem pewien, ale z tego co czytałem na internecie to jest właśnie to. Podczas wzwodu gdy ściągam do końca skórę to odczuwam lekki ból. Proszę o informacje i z góry dziękuję. Czy w tej sytuacji wystarczy niebolesny zabieg oraz czy nie będzie żadnych blizn lub znamion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Mam zrosniety napletek. Nie chce nic mowic rodzicom, moze to glupie ale typowo sie wstydze, i chcialbym to zalatwic sam lecz nie wiem gdzie mam sie najpierw zglosic i z jakimi dokumentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johny Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ściąganie napletka nie sprawia mi żadnego bólu, ale gdy już ściągnę do końca to widzę, że w niektórych miejscach napletek zrósł się w rowku. Czy jest to zły objaw, czy wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Manfrred Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Co robic gdy zrósł się zoładź ze skora ??? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radosław Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Mam pytanie czy jeżeli napletek jest w 100% zrośnięty z żołędziem (nie widać szyjki żołędzi oraz wędzidełka) jest możliwość operacyjnego usunięcia takiego *zniekształcenia* jeżeli tak to czy penis po takiej operacji będzie wyglądał naturalnie tak jak powinien? czy mogą wystąpić jakieś komplikacje w czasie zabiegu? ile wynosiłby potencjalny czas gojenia się po operacji? i jaki by był ewentualny koszt takiego zabiegu? Z góry dziękuje za odpowiedzi. / Radosław mam 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qverty12345 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Da to się samemu wyrwać czy coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komenius Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam. Moj problem polega na tym iz po jednej stronie zoledzi napletek jest z nim chyba zrosniety . Co zrobic z tym fantem ? Oto zdjecie : http://www.imagic.pl/files/view/20207/DSC00628.JPG Dostalem porady, aby probowac oderwac ten napletek w cieplej wodzie. No i troszke sie udalo, czesc zeszla. Oto zdjecie : http://www.imagic.pl/files/view/20207/DSC00642.JPG Zaczerwienienia to miejsca , gdzie udalo sie odlepic napletek. Co zrobic aby caly napletek sie odlepil ? Z gory dzienx za pomoc *] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Elo mam 13 lat i mam zrosniety napletek z zoledziem i nie wiem co mam robic.Rodzice nie wiedza o tym ale wstydze im sie powiedziec. prosze o rade jak mam im to powiedziec albo cos ... z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NoName Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam ! Mam 15 lat i mam spory problem. Mam sklejony kawałek napletka z żołędzią. Co mam z tym zrobić ? Jest to na prawdę nie wielkie sklejenie (kiedyś było większe, ale od czasu do czasu powoli ściągałem podczas kąpieli skórkę i się trochę wyrobilo) Przesylam link do zdjęcia mojego żołędzia http://i25.tinypic.com/11hqg6s.jpg . Liczę na pomoc, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Cześć Mam 16 lat. Chce się zapytać. Mam Sklejony Żołędz z Nalepkiem. Gdy przy kompieli ,bez problemu zejdzie mi nalepek do końca przy spoczynku i Erekcji.Ale Ciekawi mnie czy te Wędzidełko muci tam być?. Proszę o szczęrą odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yeff Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 witam.. tez mam zrosnieta skore z żołedziem...boje sie powiedziec rodzicom... pomozcie..i doradzcie co robic....prosze...*/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam, mam pewien problem. Gdy zsunę skóę z napletka zchodzi dobrze, ale niżej pod tym całym rowkiem jest na całym obwodzie zrośnięta. Tzn. Pod napletkiem w rowku. To normalne? Gdzieś wyczytałem, że to normalna budowa i dopiero po obrzezaniu jest to odcinane. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 witam, mam 17 lat i mam sklejony napletek cienką nitką z żołędziem. nie mogę wcale zsunąć napletka. gdy oddaje mocz musze otwor usatwic na samym srodku, aby nie robilo mi takiego jakby balonika z boku. prosze napiszci co zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 tez mam ten problem co zenek mam 12 lat i tak samo niewiem co robic boje sie poweidziec rodzicom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harold Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 mam 13 lat i lewa strona napletka schodzi doskonale ale prawa tak w połowie żołędzi sklejona jest taką skórką cienką ale przez to nie mogę ściągnąć napletka do rowka. doradźcie co mam robić. plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi