Gość bartek Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Mam gips od 3 dni po zlamaniu kostki bocznej nogi.pojawilo sie sinienie u nasady palcow przy czym nie odczowam by gips byl za ciasny,nie odczowam mrowienia i mam czucie we wszystkich palcach oraz poruszam nimi bez problemu.czy to niepokojace i powinienem udac sie niezwlocznie do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Tak najlepiej aby przyjrzał się temu lekarz. Sinienie może wynikać z nieprawidłowego założenia gipsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BEATA Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Mialam załozony gips ramienny(lokiec tenisisty) na 4 tygodnie,po sciagnieciu reka byla bolesna nabrzmiala,nie moglam nia ruszac.Po klliku dniach zaczela siniec ,w ciagu dnia kilka razy ,mialam zrobione usg dopplerowskie tetnic i zyl,wynik pozytywny,a reka nadal kilka razy sinieje i schodzi w ciagu dnia.CZY MOZE TO BYC PRZYCZYNA ZLE ZALOZONEGO GIPSU?Reka mnie w gipsie nie bolala.:(:(,CHODZE OD LEKARZA DO LEKARZA TERAZ JESZCZE ZOSTAL MI HIRURG NACZYNIOWY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi