Gość obolały:(( Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Jestem kolarzem MTB niedawno byłem na maratonie i podczas zjazdów w terenie miałem kilka wywrotek przez kierownicę i na bok. od powrotu boli mnie okolice lewego jadra w kierunku nogi w duł do kolana i do kości ogonowej, nieraz tak zaboli że aż łzy mi lecą same jest to taki ból jak by ktoś mi wbijał igłę przeszywająca na wylot i zablokował w jednej pozycji mam problemy z siedzeniem jak i nie raz z lezeniem musze leżec w jednej pozycji bo jak roższerzam nogi to boli jak obracam sie na bok to booli i to bardzo, nawet jak członek mam w zwodzie to boli wtedy jeszcze gorzej z lewej str i od kości ogonowej w kierunku członka:(( usiłowałem wsiasć na rower by potrenować i nie dam rady boli, a boli w tym miejscu jak siada sie na rower i od połowy siodełka ku kierownicy jak się siedzi to straszny ból jak bym siedział na potłuczonych szkłach i gwoździach:( cała lewa strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xtc Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 cos ponaciagales pewnie. poczekaj kilka dni a jak nie przejdzie to do lekarza. albo od razu do lekarza bo jajka wazna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Być może doszło do utworzenia się krwiaka. Najlepiej udać się do specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi