Gość Rafal Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam.Jakis miesiac temu mialem operacje usuniecia wyrostka,a moj problem jest nastepujacy brzuch jest caly czas wzdety,dolna partia brzucha najbardziej...czy jest to zwiazane z zabiegiem?czy to minie i po jakim czasie?a moze nalezy skonsultowac sie bezposrednio z lekarzem?...Z gory dziekuje za odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Trudno mi określić co się dzieje bez badania. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Miesiąc po zabiegu usunięcia wyrostka nie powinny występować takie dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 ja zmagam sie z tym problemem po operacji.(4 lata) Niestety po prawie wszystkim co zjem brzuch robi sie nadety jest to dosc krepujace.kiedys ulyszalam od lekarza ze kazda operacja niesie za soba jakies skutki uboczne i wlasnie to jest jeden z meczacych mnie problemow :( nie pomaga zaden espumisan , kiedys moglam jesc warzywa a teraz po nich mnie wzdyma.brzuch staje sie twardy napiety , czasem skurcze jelit czy ktos z was tez ma ten problem*? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NOVY Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jest to prawdopodobnie zespół jelita drażliwego. najlepiej zrezygnować z produktów typu: mleko, jaja, sery, pieczywo (szczególnie białe), minimum mięsa (szczególnie tłustego) a jeżeli to nie w formie kiełbas czy gotowych przetworów . odżywiać się b.regularnie (4 do 5 razy na dzień, ), małymi porcjami, ostatni posiłek o 18:00, codzienne ćwiczenia lub 1/2 h spacer, min 8 h snu i SPOKÓJ. i to na tyle, życzę powodzenia :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grześ Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 u mnie ,jestem już prawie 3 miesiące po operacji pępek jest jakiś taki nienaturalny,wcześniej był okrągły,teraz poziomo - jajowaty,tak jakby troche podbrzusze pod pepkiem było opuchnięte i znieksztalcało pępek,tylko że to jest od samego początku do teraz.Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi