Bluest Opublikowano 26 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2025 Kochani! Coś na wypadanie włosów? Błagam o rady, pomoc. Ostatnio nasiliła mi się łuszczyca skóry głowy i włosy wypadają mi garściami. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikito Opublikowano 29 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2025 Kerabione do zażywania Peeling skóry głowy - vichy Dercos K Szampon Psorisel To u mnie działa cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nzubczynska@gmail.com Opublikowano 30 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2025 Jestem 2,5m po porodzie i mam to samo. Włosy leca razem z luska. Aczkolwiek kupiłam sobie szampon do skóry głowy Psorisel, mam do niego duże oczekiwania bo wiele osób na innym forum (dermatologicznym) pisało, ze pomógł. I to mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo Opublikowano 30 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2025 Olej rycynowy. Jak systematycznie używam jest lepiej. Świetna jest też emulsja Psorisel, stosuję na zmianę z olejem rycynowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi