Nikito Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Szukam opinii na temat sprayu na przedwczesny wytrysk orgasm control. Ktoś moze używa? Jak opinie i czy jest skuteczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluest Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Ja stosuje od niedawna ich zel ogólnie to całkiem spoko chociaż spodziewałem się na początku, że jest to jedynie reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpator Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Działa. Chociaz dla najlepszej skuteczności polecam nie spray ale tabletki. Bierze się jedną dziennie i efekty są naprawdę zaskakująco na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starmilks Opublikowano 2 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2025 Kupilem sobie ich spray ostatnio na sprubowanie bo przeczytalem dobre opinie a mam problem z tym ze wczesnie skoncze jak sie bardzo mocno podniece, uzyty przed stosunkiem, potrafi przedluzyc wytrysk z kilku ruchuw do jakichs 10 minut seksu. ogulnie sprubuj bo jak spray na ciebie zadziala to nie wiem czy sens bedzie lonczyc z tabletkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mborak Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Bardzo dobry chociaż w sieci znajdzie się równiez i negatywne opinie, które twierdza że to nie działa. Tak wiec podejrzewam, ze róznie to działa na rózne osoby. Najlepiej jeśli zamówisz sobie nie spray ale po prostu chusteczki orgasm control bo taka chusteczka chociaż mniej wydajna to kosztuje o wiele mniej. I zobaczysz czy na Ciebie to działa. W przypadku lekkich zaburzeń z kontrola wytrysku to jest to najlepsza opcja jeśli nie chcesz używać gumek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amper Opublikowano 8 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Uzywałem i chusteczek orgasm control i sprayu orgasm control i to i to na mnie działa chociaz jak używa się codziennie to chusteczki sa zupełnie nie wydajne i lepszy będzie spray. Tabletek nie brałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rentierr Opublikowano 11 Czerwca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 U mnie działają tabletki Stud Pills przed seksem biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi