kacpierza Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 mam 15 lat i od blisko 3 lat, mam powiekszone wezly chlonne (tak mi sie wydaje) z obu stron nad obojczykiem, i na szyji, na szyji jest taka mala kuleczka, a obojczykowe sa raczej duze i takie same, i po 1 stronie mam przy nich tez mala kuleczke, i teraz pytanie, czy ja sobie cos wmawiam czy to nie sa wezly, ostatnio tak mi to siadlo na psyche ze nic nie moge robic, boli mnie wszystko, stresuje sie, w glowie mam najgrosze mysli, juz zegnam sie z zyciem, pani doktor mnie wymacala, (nie dociskala tylko przejechala po prostu) i nic nie stwierdzila, dodatkowo one mi tak przeskakuja. i teraz pytanie co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyalve Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia hej, mam doslownie to samo, tylko ze od kilku miesiecy. czy tez masz dyskomfort na miesniu szczęki oraz czole po stronie na którą ci sie przestawia? i czy tez czujesz zanik miesni gdzies blisko łopatki na plecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi