Gość Dominik Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam! Mam 14 lat i od wczoraj zauwazyłem dziwną rzecz. Otoż przy dotykaniu okolicy pępka 0,5 cm od niego w prawa strone odczuwam silny bol - rodzaj pieczenia od srodka. Ale tylko przy dotykaniu. Przy chodzeniu i innych róznych czynosciach nie boli. Nie mam innych żadnych objawów wskazujacych na zapalenie wyrostka : nie mam temp., nudnosci, wymiotów, nie mam braku apetytu. Robiłem sobie testy na zapalenie wyrostka typu : podnoszenie prawej nogi, uciskanie miejsca wyrostka i nic. Wszystko wydaje sie w porzadku. Czuje jakby ten ból lokalizował sie na miesniu brzucha i tylko na nim. Co to moze byc ? Czy to wyrostek ? czekam na odp. z góry dziekuje Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Raczej opisane objawy nie wskazują na zapalenie wyrostka robaczkowego. Ból rzeczywiście może być pochodzenia mięśniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi