Gość agnieszka Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Panie doktorze czulam od paru dni taki dyskomfort przy odbycie taki bol ale wczoraj bolalo mocniej i jak sie kapalam wyczulam krostke czy twardy guzek nei wiem jak to nazwac ale boli nawet teraz siedzac stojac czuje to tam tak bol.....blagam o pomoc co to moze byc jak leczyc??? nigdy wczesniej tego nie mialam......dodoam ze wyczytalam gdzies o opryszczce i oprocz tego mam chyba chory pechez takie pieczenie czesciej oddaje mocz nawet na koncu pojawila sie krew i bol przy siusianiu ale wzielam duzo wit c tj sokow cytrusowych i krew i bol przeszla ale nadal jest taki dyskomort przy pochwie pecherzu no i ta krosta przy odbycie......blagam o pomoc....agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Przede wszystkim musi zbadać cię lekarz. Pewnie nie obejdzie się bez badania moczu, czy posiewu. Być może to, co opisujesz w okolicy odbutu to ropień. Ale koniecznie udaj się na wizytę. Możesz najpierw udać sie do lekarza rodzinnego z przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja mam podobny problem. Przy odbycie mam ni guzek ni chroste i mam to ok 3 dni i od wczoraj zaczęłam to odczówać przy siedzeniu lub załatwianiu się. To też bym musiała z tym się skierować najpierw to lekarza rodzinnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 ja mialem podobny problem, guzek czerwony kolo odbytu mialem go tydzien smarowalem antybakterianem dzis mi pekl co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi