Gość Sonia Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Tydzień temu przeszłam operację głowy trzustki ( nie zapalenie trzustki)miałam raka łagodnego- główka trzustki została zachowana. Praktycznie mogę wszystko jesć oprócz warzyw strączkowych i róznego rodzaju kapusty, Przez jakiś czas mam unikać napoi gazowanych. Mam pytanie czy jest możliwość abym mogła napić sie małej ilośc alkoholowego niegazowanego trunku? Ponieważ zbliża się wesele siostry i chciałabym wiedzieć czy wolno mi dawkować alkohol czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 W niewielkich ilościach i racjonalnie myślę, że może się Pani napić. Trzeba tylko zachować rozsądek i raczej najwcześniej po miesiącu od zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi