Gość Adam 79 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Od 4 miesięcy nie mam łaknienia. Mam kłucia po lewej stronie przy żebrze i zaczęły bolec mnie plecy. Miałem wykonane badania krwi, USG jamy brzusznej, kolonoskopię, gastroskopię (wykryto helicobakter). Ukończyłem brac 2 antybiotyki na tą bakterię. Pozytywne jest to, że przytyłem mimo braku łaknienia. Mój stolec jest nieco jasniejszy niż zawsze. Brzmi to jak typowe objawy raka trzustki. Mam 30 lat, a boję się jak dziecko. Lekarz powiedział mi, że to depresja i zaczęłem brac EFFECTIN ER 75. Biorę nieco ponad 2 tygodnie i nic. Zapomniałem dodac, że codziennie budzę się w nocy między 4 i 5tą rano i tylko się kręcę. Zauważyłem, że te bóle pleców zaczęły mnie bolec jak zaczęłem brac Effectin i jak wykonuję jakąs pracę, to przez następne 2 dni tylko mnie łupie z tyłu zwłasza pod łopatkami. Jak siędzę lub się schylam to mam takie mrowienia po lewej stronie żeber i łopatki. Proszę o pomoc, czy to już koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Czy poziom bilirubiny rónież był badany (krew i mocz)? Jasny stolec może wskazywać na niedrożność przewodów żółciowych. Objawy (bezsenność, wierczenie się) są typowymi objawami depresji reaktywnej. A leki zaczynają działać dopiero po 2-3 tygodniach. W tym czasie niektóre dolegliwości mogą się nasilić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam 79 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Bilirubina, mocz, AST, ALT, Amylaza wszystko bylo bardzo dobre, OB po 1 h 10. Wstajac rano nie czuje zmeczenia, a po okolo 2 godzinach mam uczucie jakbym mogl zasnac na stojaco. W pracy klucia w okolicach zebra nie sa czeste, dopiero kiedy wracam do domu i zjem cos to mam klucia i zaczyna sie takie mrowienie na plecach. Moje stolce sa bardzo obfite i wygladaj jak mussli (mozna tam znalezc wszystko). Martwie sie ze biore Effectin ER juz 4 tydzien i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 I jak Pan sobie teraz z tym radzi? Piszę, bo mam podobnre objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Przerzuć się na paroksetynę (Seroxat 20mg) i poproś lekarza o jakieś leki przeciwbólowe... Namoje twoje problemy mają podłoże nerwowe, a nie rak trzustki *] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi