Gość agata Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam mam pytanie.. od kilku dni mam klucie silne po prawym boku nad biodrem prawym to jest taki dziwny bol jak by mnie cos scisnelo...nie da sie opisac tego bolu a nie wiem od czego to jest prosze o odpowiedz dziekuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Jeśli występuje bolesność kiedy się uciśnie prawy dół biodrowy i ból narasta bądż przemieszcza się z nadbrzusza do prawego dołu biodrowego to prawdpodobnie jest to wyrostek robaczkowy. Jednak objawy mogą być niecharakterystyczne. Najlepiej udać się do lekarza rodzinnego, który zbada cie dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi