Gość kasia Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Mam kostniaka kostnawego w nadgarstku,czekam na operacje.Mam pytanie,ile czasu po operacji bede na zwolnieniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wszystko zależy od Pani oraz od charakteru pracy. Najlepiej ores zwolnienia skonsultować z lekarzem prowadzącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 No niestety mam ciezka prace,duzo sie nadzwigam:(.Chcialabym wiedziec ile po takiej operacji moge byc niezdolna do pracy.Jeszcze jest sporo czasu do operacji wiec jeszcze nie chce pytac swojego lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrowqa Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 udaj się do kilku specjalistów bo wielu nie ma pojęcia o co chodzi i wielu zdaje się być znachorami tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 O to chodzi ze ja bylam u najlepszego specjalisty Prof.dr hab.to chyba wystarczy.Chodzi mi o to ile mniej wiecej jest sie niezdolnym do pracy po takim zabiegu.A nie chce teraz pytac swojego lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 ja miałam 3 kostniaki nadgarstku, okazało się też, że mam niestabilność łódeczkowo-księżycowatą, więc z 2tyg. zwolnienia zrobiły się 4 miesiące. Jak powiedział prof. Romanowski: *Szpital to nie serwis samochodowy, tu nikt gwarancji nie daję* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi