Gość MAciej z Zarzecza Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam, rok temu, w czerwcu nabawiłem sie kontuzjii nadgarstka.. trenuję zawodowo badminton.. Na jednym turnieju mocno uderzyłem samym nadgarstkiem i od tego momentu boli mnie przy jego zginaniu... Lekarz chirurg zalecił mi dwa tygodnie przerwy i okłady z kwaśnej wody.. zrobiłem jak kazał.. pomogło troszkę.. mniej mnie bolał ten nadgarstek jednak miałem przez niego trudnosci w trenowaniu... teraz na nowo wrócił silny bół przy zginaniu tego nadgarstka... czy ktoś mi moze doradzic co zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Na początek warto wykonać zdjęcie rtg, aby zobaczyć czy nie doszło np. do zwichnięcia i skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej z Zarzecza Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 właśnie zapomniałem dodać... zdjęcie rtg miałem robione.. i lekarz powiedział mi,że wszystko jest w porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja mialam bardzo podobna sytuacje,kiedys wybilam sobie kciuka i zbagatelizowalam to.Ostatnio nie moglam zgiac reki z nadgarstku,poszlam do lekarza zrobiono mi rtg i rezonans magnetyczny, okazalo sie ze mam kostniaka kostnawego a to inaczej nowotwor ale ten akurat jest lagodny.Mam miec operacje ktora bedzie polegala na wyczyszczeniu kosci.Radzilabym zglosic sie do dobrego lekarza.Jak bedziesz chcial namiary na super profesora od chirurgi reki to podam na meila.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Proszę o namiary na super profesora. Dziękuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi