Gość Katarzyna Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 W czwartek rano jakoś krzywo się przeciągnęłam i poczułam delikatny ból z prawej strony brzucha. Potem przeszło i wieczorem zaczęło delikatnie pobolewać przy napinaniu brzucha. Boli mnie od tego dnia wieczorem jakby między górną połową biodra, a ostatnim żebrem. Wydaje mi się, że to trochę za wysoko na wyrostek. Mam wrażenie, że ból trochę ustaje, chociaż jego pojawianie się nie jest niczym regularnym. Bywa sobie jak chce i nie zależy od niczego. Wczoraj bolało np. przy głębokich oddechach, a dziś już ewentualnie przy napinaniu mięśni, przeciąganiu się, uciskaniu tego miejsca. W zasadzie nie przeszkadza w niczym tylko czasem bywa niewygodny, nie potrafię inaczej tego opisać. Czy to może być jakieś naciągnięcie mięśnia, czy raczej coś z jelitem, bądź np właśnie wyrostek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Raczej nie jest to problem związany z przewodem pokarmowym. Proszę spróbować faastum żel. Jeśli to nie pomoże to zgłosić się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Miałam podobny problem. Było to wówczas przewlekłe zaparcie które z kolei okazało się być efektem głębszego problemu. Jestem już po diagnozie. Choroba crohna - lesniewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi