Gość Jakub Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Od 4 lat doskwiera mi ból w stawie skokowym i kolanie. Najgorzej jest w momencie założenia buta ból w stopie jest nie do wytrzymania nie mogę normalnie stąpać w momencie domknięcia pięty o podłoże czuje dziwne uczucie w całym stawie skokowym. W rezonansie wyszło że mam podchrzestny obrzęk w przyśrodkowym odcinku bloczka kości skokowej. Zwiększona ilość płynu w jamie stawu skokowego górnego. Natomiast w kolanie przy chodzeniu czuje jakby coś tam wadziło tarło blokowało a przy pełnym zgięciu kolana co jakiś czas czuje taki głośny trzask i czuje jakby coś przeskakiwalo. W rezonansie wyszło że mam obrzęk kaletki podrzepkowej powierzchniowej, ognisko obrzęku w obwodowym odcinku kłykcia bocznego kości piszczelowej, zwiekszona ilość płynu w stawie kolanowym, ślad płynu w kaletce brzuchato-pólbłoniastej. Co to oznacza czy mogę jakoś te dolegliwości wyeliminować z mojego życia. Proszę o porady co mam przy takich wynikach zrobić jak temu zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi