Gość Gabi Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 14.09 mialam usuniety wyrostek. ropzoznanie - ostry wyrostek. operacja ok, dwa dni po tez ok w dniu wypisu 16.09 goraczka 37,2. przez caly czas w szpitalu i w domu antybiotyk augumentin 1,00 g.rana suchutka rozowa zadnych wyciekow. bol w miejscu wyrostka pozostal lekki ale zawsze. w sumie wszystko w porzadku oprocz tej temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jeśli ten stan podgorączkowy nie ustąpi do poniedziałku idź na kontrolę do Poradni Chirurgicznej. Myślę jednak, że wszytko powoli wróci do normy, a stan podgorączkowy jest tylko spowodowany stanem podrażnienia tkanek jamy brzusznej po zabiegu i ustąpi samoistnie tym bardziej, że jesteś zabezpieczony antybiotykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gabi Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 dziekuje za szybka odpowiedz :) tylko ze dzisiaj juz bylo 37,5 ale tylko przez 4 godz popoludniowe. moze faktycznie to naturalne po operacji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Morlinek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja przez jakieś 4 dni miałem podobnie ok 37,2 stopni ale powoli przechodzi to przez operacje, wszystko powoli musi wrócić do normy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi