Gość Joanna Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam, Za 3 tygodnie będę miała operację na haluksy na obie stopy. 7 lat temu szczepiłam się na WZW typu A i B. Lekarz zaleciał sprawdzenie przeciwciał. Mam wynik 8.10 IU / l. Niestety pielęgniarka wydająca wyniki nie potrafiła określić, czy wynik jest zadowalający, czy nie. Informacje znalezone w internecie dotyczą różnych wielkości, czasem podawane jest na ml, czasem zupełnie jakieś inne wartości i nie chcę popełnić błędu w określeniu tej wielkości. Proszę o informacje, czy wynik jest w porządku, czy powinnam powtórzyć szczepienie i jeśli tak to czy mam powtórzyć 3 szczepionki czy tylko 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Wynik jest bardzo niski. Zadowalający wynik to powyżej 100. Trzeba jeszcze raz od początku zaszczepić się 3 dawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TZX Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Zadowalający wynik powyżej 100 jest mierzony w mIU/ml a nie IU/ml. Proszę przeliczyć jednostki miary i wrócić do szkoły podstawowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abc Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 TZX skoro taki/a madry/a to było trzeba policzyć i pomoć a nie madrzyć iudawac znawce tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lol Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 dokładnie panie wszechwiedzący TZX, bardoz pan pomógł internetowi swoją wypowiedzią, jest pan taki mądry hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość play Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 tylko kobieta ma problem, nie dość, że 3 dawki szczepionki to jej zajmie pół roku to powrót i powtarzanie szkoły podstawowej.....to kiedy ona na te haluksy trafi do tego szpitala????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferdynand Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 guma się pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi