Gość piotrek Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Witam.Jestem po ostrym zapaleniu trzustki teraz stosuje diete taka jaka byc powinna.Nie pilem wodki od 4 lat tylko piwko czasami i dostalem ostrego zapalenia trzustki.Mam pytanie czy po jakims czasie bede mogl znowu napic sie piwka? Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Najlepiej byłoby utrzymać całkowitą abstynencję. Nawet niewielka ilość alkoholu może wywołać nawrót ostrego zapalenia trzustki. Ewentualnie można spróbować niewielkiej ilości piwa po okresie około miesiąca od stanu zapalnego trzustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ja niepilem dwa lat i w sobote popilem troche piwa jednym slowem napilem sie iznowu zaczela bolec mnie trzustka a jestem po ostrym zapaleniu trzustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chora Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Nie...Nigdy nie powinien Pan już pić alkocholu. .. Można bez tego żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek s. Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Alkohol w każdej postaci i każdej ilości szkodzi ewidentnie trzustce. Piszą o tym wszystkie poważne publikacje medyczne. Dewagacje niemerytoryczne na ten temat to jak dyskusja na temat *czy ogień można gasić benzyną?*. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi