Gość ddd161 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam! Mam taki problem.Mam 18 lat i chce odbyć stosunek ale nie wiem czy mam stulejkę.Skora z penisa nie ściąga się sama przy zwodzie tylko muszę ja zsunąć sam ale nie powoduje to żadnego bólu ani w zwodzie ani w spoczynku.Problem jest jak chce z powrotem nasunąć skore na penisa ponieważ wtedy skora się podwija i przykleja dlatego musze sobie pomoc ręka żeby ściągnąć skore na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Raczej nie wskazuje to na stulejkę. Jeśli masz wątpliwości co do tego udaj się bezpośrednio do lekarza. Bez badania trudno stwierdzić czy wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xyz Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 I byłeś z tym u lekarza ? Mam dokładnie to samo, mam 15 lat. Proszę jak najszybciej o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość znowu xyz Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Oj wybacz pomyliły mi się dni :) a sam to napisales godzine temu :) wybacz.. jeśli udasz sie do lekarza to napisz tu komentarz proszę, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urolog Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 jeśli skóra schodzi i was nie boli to macie normalne fajosy, a spowrotem zawsze mozna pomoc sobie ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A co z nadmiarem skóry prezerwatyw się zsuwa z ta skóra i jest problem bo zabezpieczyć się trzeba?? Czy jedyne rozwiazanie to urolog nie ma żadnej maści czy czegoś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi