Gość Tomcio Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Witam. Zmagam się z pewnym problemem, a mianowicie. Odkąd pamiętam, tj. około 15-20 lat, moje lewe jądro jest 2-2.5 krotnie większe od prawego. Mam wrażenie, że to moje prawe jądro odstaje od normy, tzn. jest po prostu za małe. Do tego czasu mi to nie przeszkadzało ale teraz zacząłem się nad tym poważnie zastanawiać. Od kilku lat odczuwam ból w plecach dający objawy podobne do rwy kulszowej i zaczynam się zastanawiać czy może problem jest po stronie urologicznej właśnie. Dodatkowo to większe jądro czasami mnie uwiera, np. przy kucaniu. Czy miał ktoś z Was podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian63636 Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Dzień dobry mam problem moje lewe jadro jest większe od prawego o dużo oznacza to że nie jestem plodny i mnie wgl nie boli mam 18 dziś Za odp z góry dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rak Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Może rak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kogut Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Ja tez tak mam ale nie mam kasy na urologa a na nfz dopiero w 2023 moge sie dostac dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi