Gość Radek Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 2 miesiące temu skręciłem nadgarstek ,kość byłą nie naruszona ,robiłem oczywiście zdjęcie. Lekarz z pogotowania kazał mi przykładać tylko suchy lód. Więc tak robiłem ,ale dalej bolał więc poszedłem do 2 Chirurga i on mówi ,że kości są całe i to problem mięśnia ,że coś tam nadwyrężony czy jakoś tak i żebym smarował maściami + solux . Więc smarowałem przez miesiąc maściami takimi przeciw zapalnymi ,właśnie trace drugą tubkę . Wejść na solux miałem 20 . Proszę o poradę co jeszcze mogę zrobić bo już szału z nim dostaję ,ponieważ jestem bardzo aktywny fizycznie i chcę wrócić do swojej dyscypliny !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 aha i przez miesiąc zawijałem w bandaż elastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 spotkalo mnie to samo jest naprawde ciezko co kolwiek zrobic czyli prawie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANIA Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 tez skreciłam i tak boli kłuty ból okropny jutro do chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANIA Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 mnie tez okropnie boli a miesiac temu łapałam rower i to spowodowało skrecenie masakra boli kłóje jutro do lekarza ale musze powiedziec ze bol jest okropny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi