Gość Bartosz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A wiec nie wiadomo z jakiej przyczyny , z Miesiąc temu dostałem silnego bólu po prawej stronie, nie mialem wymiotów , nudnosci nic, tylko jak sie poruszałem to mnie doskwierało. Byłem w Szpitalu poleżałem 3 dni podawali mi w kroplówce *Augumentin* i przeszło aż do dzisiaj poczułem ból, Ból jest taki sam, tylko o tyle ze moge chodzic, nie mam nudnosci , gorączki ani nic.Prostuje do Piona prawa noge i nie boli. Nie mam pojęcia cóz to moze byc. Z lekarzami to dogadac sie nieszło , to moze byc zapalenie wyrostka , zapalenie jelita, węzły chłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Być może to zwykła kolka jelitowa czyli nadmierny, samoistny skurcz jelit. Trudno określić co się dzieje bez bezpośredniego badania, a także diagnostyki dodatkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Bardzo możliwe, ponieważ czuje po prawej stronie ten ból i czuje tez na zołądku, taką cieżkość. Mozliwe to jest ze mam za duzo toksyn , a co zrobic by przeszło ? Dieta? Słyszałem ze nie wolno pic napojów gazowanych, ale ile w tym prawdy było to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Napoje gazowane są przeciwwskazane oraz potrawy ciężkostrawne. Doraźnie w razie bólu środki rozkurczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Zażywam *duspatlin retard* i pomaga , praktycznie juz mnie nie boli. Tylko nie wiem dlaczego ciągle musze sie wyprózniac w muszle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi