Gość Przemysław Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Uszkodziłem sobie nadgarstek i miałem konsultacje ortopedyczną i lekarz stwierdził że nie jest potrzebny gips. Mam opuchnięty caly nadgarstek i sródręcze i moge ruszać palcami. Czy gips byłby najleoszym rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Synergia_Chorzów Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Witam, Skoro lekarz nie stwierdził potrzeby unieruchomienia w formie opatrunku gipsowego to takowej nie ma. Podstawowym wskazaniem do takiej formy unieruchomienia jest złamanie w obrębie struktur kostnych. Zakładam, że wykonano zdjęcie RTG, które takie uszkodzenia wykluczyło. Sugeruję konsultację również z fizjoterapeutą - zabiegi mogą przyspieszyć proces powrotu do zdrowia. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanielMarski Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgodzę się z przedmówcą, konsultacja z fizjo, a do tego mimo wszystko udać się do jeszcze jednego specjalisty jeśli masz wątpliwości. Ja mogę polecić www.iortopedia.pl, naprawdę potrafią cuda pomogli mi w kilku problemach zdrowotnych, dzięki nim obyło się bez żadnej poważnej operacji (a kilka razy takie zagrożenie istniało). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi