Gość SNOO Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam... Mam 27 lat i zwracam się z prośbą o poradę, mianowicie raz na jakiś czas (2-3 miesiące) podczas oddawania kału następuję jakby *zakorkowanie* przewodu moczowego i wyciek spermy...odczuwam jakby kłucie, parcie w okolicy miejsca przewodu łączenia moszny z penisem...następnie przez następny tydzień odczuwam dyskomfort a czasem pieczenie podczas oddawania moczu...nie mam również ochoty na seks, a jeśli dochodzi do zbliżenia orgazm przychodzi szybko i w nieprzyjemnie piekący sposób...po jakimś czasie objawy mijają...ale od jakiegoś czasu cały czas odczuwam dyskomfort podczas oddawania kału...po wyjściu z toalety odczuwam jakby napięcie całego przewodu moczowego... ..chciałbym zaznaczyć że dwa lata temu miałem kamień nerkowy który wydaliłem w tradycyjny sposób...od tamtego momentu mam w sumie te problemy... pozdrawiam i czekam na jakąś odpowiedź lub poradę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Z tym problemem na pewno należy skontaktować się bezpośrednio z lekarzem. Taki objawy jak Pan opisuje mogą świadczyć o zapaleniu cewki moczowej. Z uwagi na wcześniejszą kamicę nerki pewnie należałoby wykonać kontrolne USG jamy brzusznej, badanie ogólne moczu być może z posiewem. O wszystkim musi zadecydować po badaniu lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja mam 32 lata i identyczne objawy. Robiłem USG, mocz, posiew, krew i nic nie wyszło. Najgorsze z tego wszystkiego jest słaby wzwód który ( jak jestem w partnerce) po chwili opada *( . Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dariusz Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Ja mam podobne tylko ze bez bólu i dyskomfortu poprostu podczas oddawania kału gdy bardzo *napieram* zeby pomoc organizmowi w wydaleniu wycieka mi troche nasienia czasami niewiele jak i calkiem sporo ? co to moze byc mam 21 lat i zednych problemow z nerkami i przewodem moczowym tak sądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam, Mam podobny problem co wy i jak widzę nie mamy na niego żadnego lekarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łukasz Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam, wiem że mineło już sporo czasu, ale wiem też jaki to problem. Pisze bo miałem to przez ok 6 lat, w tej chwili lecze się (ok.3 miesiące) i już prawie wszystko wróciło do normy. Dodam, że lecze się homeopatycznie bo *zwykli* lekarze rozkładali ręce. Wam radze to samo. Im szybciej lym lepiej. Jeśli ktoś chce moge podać nazwe leku, który mi pomógł, ale lepiej żeby lekarz sam dobrał potencje i dawkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witam. Tez walczę z tym problemem od kilku lat,obeszłem wszystkich lekarzy urologów w Koninie żaden mi nie ptrafił pomóc.Wszystkie wyniki jakie robiłem wychodziły pozytywnie że jest Ok,ale problem jest do dziś. Łukasz jak byś mógł coś więcej napisać o soim leczeniu i podał nazwę tego leku.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam. Panowie prosze pomozcie , odezwijcie si jak se poradziliscie z tym problemem.Mam to samo i nie wiem jak temu zaradzic . Ktos tu pisal o nazwie leku . Pozdrawiam i prosze ewentualnie o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz S. C. Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam. Ja mam od jakiegoś czasu ten sam problem i nie wiem co robić. U mnie też lekarze nic nie mogą poradzić. Łukasz możesz podać nazwę tego leku? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 i nic lekarze nie pomoga, bo to neurotyczne* no chyba ze ci od glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jajko1234 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam, może macie jakieś rozwiązanie? ja mam białe upławy tylko podczas wypróżniania się ??? nic/nikt nie umie mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 47 - latek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dorośli panowie , mam to samo jak wyżej , też bez bólu ale te wycieki pojawiają się tylko po dłuższym braku seksu (ok . miesiąca ) . Czy Wy też tak macie ? To chyba kobieta jest lekiem jak na wiele innych schorzeń . Więc na podbój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 bardzo prosze o podanie tego leku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Witam ponownie . Panowie pomozcie cos z tym lekiem Prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adm Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Chyba bedzie z tym cięzko żeby coś sie dowiedzieć */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adm Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 można gdzieś zbadać ta wydzieline która sie wydostaje ??? jest może jakieś centrum medyczne gdzie to badają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SEB Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Też tak mam od jakiegoś czasu i nie wiem co zrobić... Dzielcie się wszystkimi informacjami to może coś wspólnie dokonamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miro Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Witam tez mam takie cos bez pieczenia bez bolu poprostu przy dluzszej przerwie sexu podczas oddawania kalu i napinaniu sie wyleci jakas czesc spermy Czytajac forum i wypowiedz 47latka to chyba tak juz poprostu jest nadmiar sie przelewa i tyle Od dzisiaj to olewam Chyba tak ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miro Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Dodam ze po tej akcji czesto mnie potem bola jadra przez jakis czas az czyje ten bol w podbrzuszu czy wy tez tak macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub S Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Przestrzegam przed lekami homeopatycznymi - to raczej magia a nie medycyna. Można się uwikłać w zagrożenia duchowe. Na powyższe problemy jako lekarz urolog zarekomendowałbym zwiększenie częstotliwości wytrysków nasienia - najlepiej w pochwie atrakcyjnej kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seba Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 A co jezeli sex jest czesto i to nadal sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Panowie, macie najprawdopodobniej zapalenie prostaty. Niestety ciezko to sie leczy i sa nawroty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość u 17 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 U17 jest mozliwe zapalenie prostaty. Mam ten sam problem tylko bez odczuwania bólu. Podczas oddawania stolca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 W 100% zgadzam się z 47-latkiem i Jakubem S. Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam,u mnie to wygląda tak samo ze podczas wypróżniania wycieka sperma, do tego mam uczucie gorąca *parzenia* żołędzia oraz swędzenie. Częste uprawianie sexu nie pomaga. Robiłem badania moczu, nasienia, wymaz z cewki i żołędzia nic nie wykazało. Badania w kierunku grzybów i bakterii tlenowych i beztlenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi