Gość Monika Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam. Jestem kobieta, mam 37 lat. Okolo 3 tygodnie temu, pod moja broda wyczulam dziwnego rodzaju guzka. Jest to guzek o srednicy mniej wiecej 2cm. Nie mam pojecia co to moze byc i bardzo mnie to martwi. Nie spotkalam sie z podobnym przypadkiem w internecie. Dodam, ze towarzyszy tez temu wysypka ktora obejmuje obszar pod nosem, na okolo ust oraz brode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ciężko odpowiedzieć na takie pytanie bez badania. Najlepiej w tej sprawie skontaktować się z dermatologiem (przyczyn guza i wysypki może być bardzo dużo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja mam też coś takiego zaraz pod brodą...Masz ciężki kaszel.. Pare misięcy temu też ten guzek się pojawił ale był mały i nie bolał a teraz znacznie się powiększył i przy dotykaniu boli. Myśle że to coś z chłonnymi lecz ten guz jest na środku i tuż pod brrodą. Mam 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja mam też coś takiego zaraz pod brodą...Mam ciężki kaszel.. Pare misięcy temu też ten guzek się pojawił ale był mały i nie bolał a teraz znacznie się powiększył i przy dotykaniu boli. Myśle że to coś z chłonnymi lecz ten guz jest na środku i tuż pod brrodą. Mam 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 też to mam tylko że mi to jeszce cała lewa strona spuchła i dziwne uczucie po niej mam ale też niemam jak sie skontaktowac z lekarzem bo dziś niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 witam prosze o pomoc bardzo mnie zmartwil guzek pod broda jestem w czasie infekcji zeba gdzie spuchłam i przyjmuje dalacin odpowiedzcie co to jest bardzo sie martweie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LOLA Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 cześć ja mam takiego guzka na środku zaraz pod brodom jak odchylam głowe do tyłu to boli cała cała krtań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam, ja rowniez mam takie guzki (2), u mnie jednak jest to zwiazane z choroba zwana sarkoidoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Mam 16 lat i mam zgrubienie na brodzie już kiedyś mi coś takiego wyskoczyło i jak dotykam to boli i jak mówię to tez czasami boli ... proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justi ** Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Ja mam to ale bez wysypki mi się wydaje że to trzeba będzi wycinać ale niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weronika Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ja też mam takiego GUZA ALE ON MNIE NIE BOLI ALE GO CZUJE I SIĘ bardzo boje bo jestem panikara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Milena Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 mam to samo. do lekarza pierwszego kontaktu czy dermatologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Izaa Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Też mam zgrubienie pod brodą, tak na środku. Mam problem z połykaniem śliny, czuję jakby delikatny opór... co to jest? Zęby mam wyleczone choć ostatnio z 3 miesiące temu mialam leczenie kanałowe 7 na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Mam 14 lat wczoraj rano zauważyłem guz pod brodą ma średnicę ok. 2cm i bardzo boli, nie zauważyłem żadnych innych objawów, nikt mnie nie uderzył, boje się bardzo . Cy to morze być nowotwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ukaszz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mi dzisiaj taki guzek wyskoczył z nikąd nagle jak siedziałem w pracy przy komputerze i podpierałem brode ręką to w pewnym momencie zaczęła Mnie boleć i wymacałem ten guzek. W sumie zastanawiam się czy to nie wina któregoś górnego zęba bo miałem mieć kanałowe ale od prawie pół roku chodze z *opatrunkiem* na zębie i nie narzekałem na ból czy coś... wszystko wyglądało ok więc nie wiem czy to na pewno tego wina... teraz jak będe miał chwile czasu to udam się do dentystki, ale może ktoś ma inne pomysły czego to może być wina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grz Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam mam 16 lat Ja rowniez mam takiego guzka pod broda odrazu nie boli mnie ale jest twarde w dotyku jakby kosc i laczy sie z broda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam od 2 dni mam guzka pod broda wielkosci ponad 3 cm lekarze nie wiedza co to Pomocy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Od 2 dni wyczuwam guzek pod brodą na środku, bardzo boli przy dotyku. Nie jestem chora, mam zdrowe zęby. Zauważyłam go przy dotyku , pojawił się jakby w minute. Co robić? 16 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jestem po wizycie u lekarza, okazało się, że to zatkana ślinianka. Nadal boli, doktor kazał mi rzuć gumy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Angelika Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Mam tez taki problem dzis rano sie podparlam I poczulam bul taki jakbym miala siniaka pod broda. Sprawdzilam to I okazalo sie ze mam wlasnie taki maly guzek. Do tego jestem przeziembiona I mam zimno :/ nie Wiem o co z tym guzkiem chodzi. Czy ktos wie od czego to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Mam to samo 23 lata mam taki guzek w ogóle to kiedyś mi tak zdrętwiała ta okolica przy ziewaniu że myślałem że się udusze. Niech sie ktoś wypowie wkońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Też mam coś takiego, z tym, że pojawia się i znika. Pojawia się gdy jestem przeziębienia, potem jest już wogóle nie wyczuwalne. Kiedys powiedzialam swojej pani doktor o tym to powiedziala ze cis moze ze sliniankami ale zadnych zmian tam nie ma bo miałam usg robione także myślę że to związane jest z przeziębienie dodam że również mam teraz opryszczke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Też mam coś takiego od 6 tygodni, czasem lekko boli przy przełykaniu, a czasem nie, czasem też znika całkiem no i też czasem boli mnie dolna czwórka, nie wiem czy to od tego, a no i jeszcze mam jakby katar ale nie w nosie tylko wszystko leci do gardła, byłem u lekarza z 3 tyg temu to powiedział że nic tam nie ma i mam płukać gardło jakimś syropkiem który w sumie nic nie dał 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi