Gość Martyna Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Ok 2-3 miesiące temu na prawym podudziu zrobiło mi się niewielkie, czerwone znamię, które z czasem zaczęło rosnąć. Gdy osiągnęło wielkość ziarenka grochu poszłam do dermatologa, który stwierdził, że jest to ziarniniak naczyniowy (zwłaszcza, że jestem w ciąży w podobno wtedy czesciej się zdarzają). Od kilku dni po dotknięciu można było wyczuć, że z prawej strony delikatnie sączy się ropa. Znamię z tej strony pociemniało i zrobiło się twarde. Cały czas rosło. Wczoraj wieczorem podczas oglądania filmu kulka pękła, a moja skarpetka była cała we krwi, że można było ją wykręcić, a na wierzch wyszło mięso. Gdybym nie zobaczyła plam krwi na podłodze i skarpetki nie wiedziałabym nawet, że krawie. Nic nie było czuć. Wizytę u chirurga onkologa mam pojutrze, jednak zaniepokoił mnie najpierw fakt, że miało to większe nie rosnąć, a urosło jeszcze czterokrotnie, a także fakt, że to pękło i coś z tego "wyszło". Może ktoś miał coś podobnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kevinmig Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 https://www.vykupspb.ru/ - Быстрый выкуп отечественных машин марки Autobianchi модели ES8, 1989 года выпуска, тип кузова хэтчбек 5 дв. с объемом двигателя 2681 коробка передач механическая в Санкт-Петербурге. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi